African Mango

Regler och Villkor

 1. Beställningar på produkter kan endast göras via hemsidan.
 2. Beställningar tas emot 24 timmar om dygnet, året runt.
 3. Beställningar som placeras på vardagar efter 11: 00 (EST), på lördagar, söndagar och helgdagar kommer att bearbetas på nästa arbetsdag.
 4. En nödvändig förutsättning för genomförandet av beställningen är att ange korrekta uppgifterna på webbplatsen. Ett telefonnummer och/eller e-postadress krävs för att bekräfta en acceptering och genomförande av beställningen. Beställningar som inte kan verifieras inom 3 arbetsdagar kommer inte att genomföras. Varje accepterad beställning kommer att bekräftas per telefon eller via e-post.
 5. Beställningar som det råder någon tvekan om, kommer att verifieras av butiken - beställningen kan annulleras av butiken. Kunden kommer att informeras om detta faktum.
 6. Beställda artiklar kommer att levereras via posten/budfirma – tid avsedd för realisering av beställningar är cirka 7 arbetsdagar. Den här tiden kan dock förlängas. Kunden informeras om brist på varor på lagret och om förlängning av avtalets giltighetstid. Om kunden inte godkänner en förlängning av kontraktet, kan han/hon annullera avtalet eller avstå endast från den position som förlänger längden på avtalet.
 7. Erbjudandet är inte ett handelserbjudande, utan endast en inbjudan till konsumenten att placera en beställning.
 8. Trots våra yttersta ansträngningar kan vi ej garantera att de publicerade beskrivningarna av produkterna inte innehåller några brister och är fria från felaktigheter, därför kan de ej vara en grund för eventuella anspråk.
 9. Företaget Key Player Limited reserverar rätten att vägra utföra en beställning utan en bestämd anledning.
 10. Om du köpa varor vars pris är felaktigt angivna av butiken eller på grund av serverfel, kommer du att informeras och beställningen kommer att avbryts.
 11. Beställningar utförs i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Australien, Afrika och Asien.
 12. De personuppgifter som lämnas till företaget i samband med placering av en beställning, kommer endast bearbetas av Key Player Limited, Dubai Airport Freezone, byggnad 6EA, Dubai, Förenade Arabemiraten. Personuppgifter utlämnas inte till en tredje part i samband med marknadsföringssyfte.
 13. Vid förskottsbetalning levereras varorna när beloppet är (100%) inbetalt till butikens bankkonto.
 14. Eftersom Key Player Limited endast säljer produkter på postorder, kan kunden när som helst frånträda en transaktion inom 10 kalenderdagar från och med varornas inköpsdatum - returer måste föregås av ett skriftligt intyg. Varor får ej ha spår av användning och måste vara färdigförpackade.
 15. De rättsliga bestämmelser för Förenade Arabemiraten berör Key Player Limited. Tack vare det kan vi erbjuda de högsta kraven på service och de bästa produkterna i världen. Tillämpning av lagstiftning från EU är inte möjlig.
 16. Key Player Limited och dess huvudsäte ligger i Förenade Arabemiraten. Alla transaktioner realiseras genom lokaliserade servrar i Förenade Arabemiraten. Säkerhetsproblem, lagöverträdelser, frågor som rör immaterialrätt regleras av Förenade Arabemiraten. Alla övriga frågor som avser tillgång till webbplatsen och dess användning regleras av lagar i Förenade Arabemiraten. Eventuella juridiska förfaranden/domstol gällande tillgång till webbplatsen och dess användning kommer att hållas i Förenade Arabemiraten. I samband med eventuella samtliga förfaranden/rättsliga förfaranden samtycker du till underordning till en behörig domstol i Förenade Arabemiraten.
 17. Du samtycker till att acceptera förordningarna när du gör en beställning genom webbplatsen.
Order now