African Mango

Ditt sätt att uppnå en smal kropp

African Mango:

  • är ett oslagbart kosttillskott som påskyndar fettförbränning,
  • innehåller 100% effektiva ingredienser,
  • är effektivt för att minska fett på magen.
  • är en säker formel baserad på naturliga ingredienser som stödjer viktminskning,
  • minskar aptiten och hjälper dig att känna dig mätt längre!

Hemligheten bakom en effektiv diet är frukten afrikansk mango

African Mango Fruit African Mango är en perfekt lösning för personer som har varit besvikna över ett antal dieter som inte gav de förväntade resultaten. Den kommer hjälpa dig att bränna överflödigt fett på ett säkert sätt och behålla samt ha kontroll över din kroppsvikt.

Produkten är baserad på den afrikanska mango frukten, som är rik på vitaminer och mineraler. Afrikanska mango frön innehåller en stor mängd av fiber, som ger en mättnadskänsla under en längre tid och minskar aptiten betydligt. African Mango innehåller också en kraftfull antioxidant (Irvingia Gabonensis) som stimulerar viktminskning och fettförbränning. Dessutom håller African Mango leptin i balans och eftersom just leptin ansvarar för hantering av kroppens energireserver, kan det vara extremt effektivt i samband med att hjälpa människor att uppnå sin drömkropp. Under många år har det varit en stark konkurrens bland bantningsformler som innehåller det berömda Acai Berry.

African Mango är inte bara effektiv i samband med viktminskning, men har också många andra hälsofördelar. Den har visat en inverkan på lägre kolesterol, förebyggande av inflammation. Dessutom säkerställs även rätt nivå av C-reaktivt protein och adiponectin i kroppen. Den kan också reglera blodsockernivåerna och hjälpa till att eliminera toxiner.

Baserat på naturliga ingredienser, utan några onödiga fyllnadsmedel och skadliga ämnen, har African Mango blivit en hit på marknaden med kosttillskott!

African Mango produceras i Storbritanien i enlighet med normerna i GMP.

Minskning av kroppsfett bekräftas av tester

Kliniska studier på afrikanska mango Kliniska studier på afrikanska mango, gjordes på Universitetet i Yaounde (Kamerun) år 2005, som bekräftade dess effektivitet.

Syftet med studien var inverkan av Irvingia Gabonensis (en antioxidant i afrikanska mango) på viktminskning. 40 personer deltog i studien. 28 deltagare i studien tog 1,05 gram av afrikansk mango extrakt, tre gånger om dagen. En placebo gavs till 12 personer. Studien pågick under 4 veckor. Inom den angivna tidsperioden reducerade deltagarna som tog African mango sin kroppsvikt med så mycket som 5,26%! Däremot minskade personerna från pacebo gruppen sin kroppsvikt med endast 1,26%.

African Mango är ett beprövad och mycket effektivt sätt för att förlora extra vikt. Det här säkra kosttillskottet kommer inte bara att minska fettvävnad, men även hjälpa dig att uppnå och behålla din drömkropp!

Vill du bli av med extra vikt och de pinsamma vecken på magen? Nu är det möjligt!

Produktens klistermärke

Portionsstorlek: 1 kapsel
portioner per behållare: 60

Irvingia Gabonensis (African Mango) 600 mg
11 Kapselskal: Hydroxi Propyl metyl cellulosa.

Rekommenderat dagligt intag

1-2 kapslar dagligen i samband med en måltid.