Vanliga frågor och svar

Frequently asked questions

African Mango

Garanterar African Mango kosttillskottet extra viktminskning?

Tack vare de lämpligt utvalda ingredienserna har African Mango en enormt positiv effekt på den hormonella balansen. Skadliga gifter tas bort från kroppen och kolesterolnivån sänks. Dessutom minskar den aptiten, följaktligen förbränns fettvävnad och produktionsprocessen stannar upp. Tack vare extraktet från dyrbara frön (Irvingia Gabonensis), hjälper African Mango effektivt med att förlora extra vikt och gör att du kan njuta av en snygg och smal kropp. African Mango har använts av tusentals nöjda kunder runt om i världen och dess effektivitet har bekräftats av forskare.

Vilka är de viktigaste ingredienserna i African Mango?

African Mango tillskott tillverkas från afrikanska mango, som är full av vitaminer och mineraler. Denna frukt är uppskattad över hela världen och används för att behandla många hälsoproblem. Afrikanska mango kommer från regnskogar i Sydafrika och är rik på frön som kallas "Dikka nuts". Den värdefullaste ingrediensen i detta tillskott är extrakt av afrikanska mango frön - Irvingia Gabonensis. Denna värdefulla ingrediens påskyndar fettförbränning och är enormt fördelaktig för hormonbalansen i kroppen. African Mango innehåller också mängder av värdefulla fibrer, som effektivt stödjer matsmältningen.

Hur ska African Mango kosttillskottet användas?

1-2 kapslar dagligen i samband med en måltid.

Är African Mango säkert för min hälsa?

African Mango produkten är fullkomligt säker och innehåller inte några skadliga ämnen. Den är bara baserat på naturliga ingredienser och orsaka inte biverkningar. Dessutom, är den enkel att använda.

Hur lång tid tar innan man ser resultaten?

Efter de första veckornas tillämpning av African Mango, viktförlusten och välbefinnande kan observeras. För att uppnå fullständig effekt, är det också en bra idé att öka fysisk aktivitet och lämplig kost.

Är det sant att African Mango är särskilt effektivt för att minska fettet på magen?

Det stämmer. African Mango är en unik produkt som förbättrar ämnesomsättningen och hjälper till att bliv av med det envisa fettet på magen. African mango frö extrakt som ingår i produkten, påskyndar och förbättrar processen med fettförbränning på ett effektivt sätt.

Har African Mangos effektivitet bekräftats av tester?

Under år 2005, genomfördes det en studie på University of Yaunde för att se hur Irvingia Gabonensis påverkar viktminskning. Efter en fyra veckors studie, sjönk kroppsvikten hos människor som hade tagit extrakt från African mango med så mycket som 5,26%! Således har African Mangos effektivitet bevisats genom en detaljerad klinisk studie.

Kundtjänst

Hur kan jag beställa African Mango?

För att göra en beställning, välj kvantitet, leveranssätt, betalningsmetod och fyll i adress formuläret. Du kan placera en beställning här.

Hur levereras produkterna?

Produkter levereras inom 48 timmar efter att en beställnings har placerats. Det tar från 14 till 21 dagar innan de beställda produkterna levereras till kunden (det kan ta längre tid för internationella beställningar).

Uför ni internationella beställningar?

Ja. Vi levererar till Europa, Norr / Söder Amerika och Asien.

Hur kan jag betala för min beställning?

Beställningen kan betalas med kreditkort, PayPal eller Google Checkout.

Har produkten en garanti?

Ja. Vår produkt omfattas av en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med resultatet av African Mango, skicka tillbaka förpackningen till oss, och vi kommer att återbetala dina pengar.